Új évkör





 

A kozmikus (asztrológiai) új év a tavaszi napéjegyenlőséggel kezdődik, hiszen a természet a hosszú tél után újjá éled, virágoznak a fák, többet süt a Nap és egy új évkör indul a természet újjászületésével. A Forma Stúdió programjai is a természetre hangolódnak, mert ez az egészségmegőrzés alapja. Ilyenkor március elején érdemes lezárni az előző évkört, átgondolni és tudatosan elengedni a fájdalmas és nehéz részét, majd új terveket készíteni és belekezdeni. A Forma Stúdióban már 10 éve tartunk évszakonként hangfürdőt, amivel támogatni tudjuk a fenti folyamatot.









 
A tavasz az újjászületés, az új kezdet, a
 nyár a kibontakozás a cselekvés, az ősz a betakarítás a számvetés (a jó gazda rendet rak mielőtt pihen) a tél a hosszú sötét napok a megpihenés időszaka.

Az évkör és a havi, heti, napi  ciklus kereke folyamatosan halad. Érdemes együtt haladni a ciklusokkal, mert hosszú távon észrevétlenül felborul a belső egyensúly, ha nem vesszük figyelembe. Ha bent rend van az kint is megnyilvánul és könnyedén áramolsz a lehetőségeiddel. Ehhez tudatosítanunk kell, hogy mikor mi a teendő és még a saját adottságainkat is figyelembe
 kell vennünk. Az ayurvéda segítséget nyújt az egészségmegőrző életmód kialakításában. Tavaszi programjaink támogatják a testi-lelki egyensúly megteremtését és megőrzését. Sikereket érhetsz el (fogyás, méregtelenítés, vitalitás növelése), ha tudatosan oda figyelsz a ciklusokra, hogy a lehető legtöbbet hozzad ki az aktuális időszakból. 




Ayurvéda Alapok 8 alkalmas Egészségmegőrző tanfolyam március16-tól csütörtökönként 10.30-12.00

Nemcsak jógázóknak!

(A 8 alkalom 22.000 Ft.)

A program befejeztével május elején lehetőség lesz személyre szabott tavaszi tisztítókúrába kezdeni. A mi éghajlatunkon a május a legalkalmasabb ennek kivitelezésére, mert ilyenkor már nincs hideg, de túl meleg se. Erre a programra azok is jöhetnek akik már régebben részt vettek tanfolyamon. (Részletek április végén)

Március 19 vasárnap 9.00-től Tavaszköszöntő kirándulás Prédikálószékre. (díjtalan)

Március 25 szombat 18.00 Tavaszköszöntő hangfürdő (2700 Ft. Kedvezményes 2500 Ft.)

Április 15 szombat 9.00-11.00 Nordic Walking alaptechnika (4000 Ft/2 óra)

A májusi méregtelenítés alatt 1 napos jóga programokat is tervezek a Forma Stúdió jóga házikójába. Az elmaradt Csend nap időpontját még pontosítjuk.


 A programokra bejelentkezést kérek március 9-től! (
Kivéve tavaszköszöntő túra) Akik már jelentkeztek nem kell újból megtenni.Telefon: 30-5541220 vagy messenger Szabó Zita Sita




Hetente ismétlődő tudatosan összeállított egészségmegőrző mozgás és jóga óráim:

Hétfő, Péntek: 8.00-9.00 Gerincközpontú intervall alakformáló, hosszabb nyújtással a végén.

Hétfő 19.15-20.45 Gerincjóga (online is)

Kedd 9.00-11.00 Nordic Walking

Szerda 9.30-11.15 Tradicionális jóga

Csütörtök 9.00-10.15 Gyakorló jóga

Péntek 19.30-20.30 Meditáció mantra énekléssel (díjtalan)

Májustól szombat délelőtt 9.00-11.00 nordic walking és alkalmanként Satsang jóga órák (díjtalan) is lesznek!!!

Várlak szeretettel!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kicseri böjthöz, fogyókúrához

Újévi üzenet a numerológia tükrében

Szeretet Forrás