Relaxáció gonggal és hangtálakkal




Egy hangfürdő meghallgatása már fél egészség. Spontán megújulást hoz. Indiában a zeneterápia elterjedt dolog, még a kórházakban is hangszeres kocsit tolnak, hogy a hangokkal csökkentsék a fizikai fájdalmat. ( kevesebb gyógyszerre lenne itthon is szükség.) 
A hangmasszázs olyan helyekre is elér, ahová a kéz már nem tud eljutni. Testünk 2/3-a víz, így a hangrezgéseket minden sejtünk átveszi. A védikus tanításokat követve oldja a stresszt.
Hangtálaim kiváló műhelyekből valók és pontosan bemértek.
Minden testtájunknak, sejtünknek rá jellemző Hz-ben mérhető rezgésszintje van. A hangtálak segítenek különböző problémák esetén, amikor a rezgésszint megváltozik esélyt kapunk a megfelelő,eredeti egészséges állapot visszaállítására.





 Érzelmeink, fantázia világunk, vágyaink felborítják egyensúlyunkat, ezért hormonrendszerünk is megváltozik, ha huzamosabb ideig tart vagy sűrűn ismétlődik egy gondolati-érzelmi állapot. A strukturált rendezett hang segít visszaállítani az eredeti rezgést, így az összerendezettség jó közérzetet és alvást is ígér. A hatása hosszú távú, hiszen sejtjeink nemcsak a rosszra, hanem a jóra is emlékeznek.


Indiában a relaxációhoz és a meditációhoz  is alkalmazzák, hatásos kiegészítője lehet a jóga gyakorlásnak is. Minden erőfeszítés és erőlködés nélkül elvezet a relaxáció és a meditáció állapotába. Mindenki megújulását szolgálja. A gong hangja kisimítja az elme hullámait és a legnagyszerűbb rezonancia keletkezése élhető át, mely átjárja az egész testet.


 A mai kor emberének kimondottan ajánlott. Sivananda mester tanítása szerint is a hangtálak rezgései tisztítják az energiacsatornákat.
Csoportos hangfürdőim alatt olyan testhelyzetben élvezheted a rezgéseket ahogy Neked jól esik.  Az egyszerűségben rejlik a legnagyobb igazság.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kicseri böjthöz, fogyókúrához

Újévi üzenet a numerológia tükrében

Szeretet Forrás