Új nézőpont

Risikés Sivánanda Asram
Amikor az ember belül változik az egy idő után kívül a környezetében is megjelenik, de ha a környezetét, barátait változtatja meg az is hatással lesz rá.



A saját történetem, hogy 32 éve elköltöztem Bácsalmásról Szentendrére. Az új környezet, az új emberek, kapcsolatok és a kozmetikus szakma elindítottak a változás útján. Szerencsére lentről jöttem fel (az ország déli részéről észak felé) és nemcsak szimbolikusan, hanem az önbizalmam növekedésében is, de lehet ez fordítva is.











Szentendre
 Fontos az önelfogadás, hogy életünk eseményei mind az önbizalmunkat és a megelégedettségünket növeljék, azonban ez nem mindig így történik.
Bármikor felütheti a fejét valamilyen vágy, elégedetlenség, mert hát az ember már csak ilyen. Talán nincs is teljes megelégedettség a földi életben, mindig hiányzik valami.
Azt hisszük szükségünk van valamire a boldogsághoz. Aki azt állítja, hogy neki minden tökéletes az életében az biztos, hogy még nem indult el az önismeret útján és saját magát is becsapja. Aki pedig nagyon-nagyon elégedetlen az életével annak is van feladata.








Mi a megoldás? Új nézőpontot kell kialakítanod!




Forma Stúdió




A jóga útjára lépve gyökeresen megváltozott a világszemléletem.
Miért? Elsődlegesen azért, mert új tudás felé nyíltam meg és relaxációban fekve vagy meditációban ülve (mindkettő alkalmas volt) elengedtem a gondolataimat és ezáltal a tudatosságom nőtt. A belső csend az ok nélküli boldogságot adta meg, ami független a külső körülményektől.




Tehát az első lépés a befelé tekintés. 
Milyen úton induljál el?

 

Az első lépések az ayurvedával való ismerkedés, hogy tisztában legyél születési adottságaiddal a számodra megfelelő életmóddal, feladatokkal és jóga gyakorlással.
Október 26. péntek este 18.30-20.30-ig.
Csak bejelentkezéssel: 30-5541220



Kiscsoportos kezdő gerincjóga november 12-től hétfőnként 19.15-20.45

A programokra külön is eljöhetsz. Szeretettel várlak!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kicseri böjthöz, fogyókúrához

Újévi üzenet a numerológia tükrében

Szeretet Forrás