Nagy tavaszi méregtelenítés, ayurvédikus egészségmegőrzés


Március 6 fogyó holdjánál 42 napos tavaszi méregtelenítésbe kezdek. Az ayurvéda kíméletes
módszereit alkalmazom, hogy segítségével a méreganyagokat a béltraktusba terelve még eredményesebb legyen. Jelenleg Dr Pallavi Shinde ayurvéda orvostól tanulok és az ő tanácsait követem, magam is kipróbálom az ayurvéda terapeuta képzés tananyagát. Eddig több mint 10 éve a jóga tisztító eszközeit alkalmaztam, de az ayurvéda lehetőséget teremt egy sokkal mélyebb és szelídebb, szeretettel teli tisztulásra. A böjt csúcspontja április 4- 5- 6- 7 hétvégéjére esik. A visszaépítés vége április 17.





Ha szeretnél velem tartani és megtervezni a saját személyre szabott böjtödet akkor február folyamán szeretettel várlak a Forma Stúdióba. (Esetleg más időpontban is megtervezhetjük a Tiéd)Egészséges embereknek ajánlom a programot, akik szeretnék egészségüket megőrizni.
Időpont megbeszélése: 30/5541220



A  táplálkozás mellett az ayurvéda ajánlotta napi rutint otthon elvégezve, olajos ( Shiro Abhianga) masszázzsal, az arc marma (akupresszúrás pontnak felel meg) masszázsával, gőzöléssel (swedana), fájdalmak esetén (ami már jelzi a méregtelenítés szükségét) olajos Basti kezelésekkel is kiegészítjük a programot. Természetesen a jóga eszköztárából is válogathatunk személyre szabva, ha fogyni szeretnél zsírégető hatású mozgással is bővíthetjük a programot. Az ayurveda minden szükséges testgyakorlatot (vyayam) ajánl.



A személyes és egyénileg követett méregtelenítés mellett lehetőséget biztosítok egy ingyenes és csoportos megbeszélésre is március 1-én pénteken 17.00-től. Bejelentkezés facebook messenger vagy 30-5541220

Sita Ayurvéda, szépségápolás, egészségmegőrzés , jóga  facebook zárt csoportban tudunk kapcsolatot tartani.





A méregtelenítéshez kapcsolodó tavaszi csoportos programok (amikre külön is jöhetsz):


Február 22 péntek 19.00 Jóga Nidra  (sankalpa elültetése a sikeres méregtelenítéshez és az egészségmegőrzéshez)

Március 1-én péntek 17.00 ingyenes  csoportos megbeszélés (ha egyénileg vezetett méregtelenítést szeretnél külön megbeszélünk időpontot)






Március 1-én 19.00 Kirtan (mantra éneklés,  ingyenes)

Március 4-én Shivarátri a hétfő esti 19.15-20.45-ig tartó jóga óra után,
 21.00-től-22.00-ig Siva mantrákat énekelünk (ingyenes program)
A tudatosság tágításával foglalkozó jógik ünnepe világszerte. Siva a jóga ura. A hagyomány szerint aki egész éjjel odaadóan énekli Siva nevét az megszabadul karmikus terheitől, negatív tulajdonságaitól, félelmeitől és eléri a felszabadulást.

Március 6-án kezdődik a böjt szerda 10.00-10.45 Gyógyító mantra 108-szor (ingyenes)
10.45-12.00 jóga óra (adományos)














A program alatti óráim hétfő esténként 19.15-20.45 Tradícionális gerincközpontú jóga óra,
 keddenként 19.30-20.30 gerincközpontú, kis ismétlésszámú dinamikus torna légzéshez igazítva,
szerda 10.00-12.00 Tradícionális gerincközpontú jóga óra (adománnyal is látogatható, de akinek nincs szüksége rá bérlettel, jeggyel is jöhet),
péntek 11.00-12.00 ingyenes gerincjóga








 

Tavaszköszöntő hangfürdő március  22 péntek 19.00
A hangfürdő előtti teázás közbeni téma a védikus jóga pszichológia (személyiségfejlesztés, egészségmegőrzés )

 

Április 3-án szerda 10.00-10.45
 108 Gyógyító mantra (ingyenes)

Április 6 szombat 8.00 jóga óra(böjt csúcspontja) este 18.00 mantra éneklés vagy ápril. 5 péntek este, de még pontosítjuk.

A böjt vége április 17 szerda 10.00-12.00 jóga óra végén csakrameditációval.
A böjt alatt minden hétfő esti és szerda délelőtti jóga óra végén csakrameditáció(kundalini jóga) Sivananda tradíció szerint (feküdni is lehet), ez egy szeretettel teli tisztító, gyógyító vezetett meditáció.

 
100 évig éljünk egészségesen!!! Ingyenes 3-1-2 Meridian torna Dr Eőry ajándok természetgyógyász ajánlásával minden pénteken 10.00-től a Forma Stúdióban. Szeretettel várunk egészségmegőrző programjainkon!
Április-májusban tervezünk egy közös vasárnapi kirándulást a Szeretet forráshoz! Időpont később.
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kicseri böjthöz, fogyókúrához

Újévi üzenet a numerológia tükrében

Szeretet Forrás