Hozzuk ki ebből az évből a legjobbat!

Mit is írhatnék most, amikor olyan dolgok történnek amire nem számítottunk és a világ a feje tetejére állt.  


Ennek ellenére a tavalyi év célkitűzéseit sikerült megvalósítanom, sőt túl is teljesítettem. Napi szinten jógázom és megvalósítottam az ayurvédikus életmódot, amihez a korona élethelyzet biztosított minden feltételt. Ezért hálával tudok tekinteni az elmúlt esztendőre! Azt gondoltam régebben, hogy csak a nyugger éveiben lesz erre lehetőség, de úgy tapasztalom, hogy a lelki célokhoz mindig minden támogatást megkapunk. Nem mindegy milyen vágyaink vannak!


Hozzuk ki a legjobbat az új esztendőből is! Szeretném az elérteket megtartani, mert egy olyan energiaszintre kerültem vissza amiről azt hittem, hogy csak a fiatalsággal jár és sajnos már elmúlt. Az ayurvéda és jóga életmódot másokkal is szívesen megismertetem.


 


Az alkalmazkodás, az elfogadás ahhoz ami van megelégedettséget teremt. Ha nem vagyunk elégedettek azzal amink van, akkor nem leszünk azzal sem elégedettek amink lesz. Van egy olyan pont az életben amit már nem tudunk kézben tartani. Aki ezt nem tudja elfogadni azt a félelem uralja, nincs olyan nagy akaraterő a világon amivel ez megváltoztatható. Az élet önmagában veszélyes, bármikor bármi megtörténhet. Nincs az a gyógyszer, vakcina amivel bebiztosíthatjuk magunkat. A fizikai immunerősítés hasznos lehet és érdemes is mindent megtennünk, de a lelki immunerősítés fontosabb és úgy érzem erősebb. A legmagasabb szinten már nincs szabad akaratunk, ahogy az óceán egy vízcseppje kiválva az óceánból saját egyéni formával rendelkezik, de visszaolvadva az óceánba elveszíti formáját és visszaolvad az egészbe, így mi is legmagasabb szinten az egész részeiként elveszítjük szabad akaratunkat. Ezt megértve és megtapasztalva leszünk lelkileg erősek és oldódnak félelmeink. Persze az élet paradoxona, hogy életünk eseményeinek irányítása az akaraterőnkön múlik.  





A szív terének tisztítása, az érzelmek megfelelő kezelése a jóga és az ayurveda útján járva lehetséges. Megtanulni túllépni a jó és rossz érzéseinken a legjobb amit megtehetünk. Legyen ennek az évnek a célkitűzése önmagad fejlesztése! Megtanulni átlépni az ok nélküli öröm állapotába az igazi immunerősítés. Itt nincs érzelem, csak az üdvvel teli létezés. A tapasztalaton alapuló hit ereje felülírhatatlan. 

Már hallom amikor néhányan mondjátok: könnyű neki, ez nem az én utam, nekem nem működik. 12 év több száz jóga óra könnyűnek tűnhet és közben olyan dolgokat fogadtam be amire mindig azt mondtam, hogy ezt soha nem csinálom. A fokozatos és tudatos haladással minden befogadható. A kezdeti lépések az ayurvéda életmódtól indulnak a jóga felé. Ha belekezdenél jóga tanulmányokba vagy rendszereznéd, tudatosítanád ezen  az úton már megtett lépéseket, akkor egy életmód tanácsadás hasznos lehet. 30-5541220

Állj meg! Legyél jelen! Ne engedd az elmédet semerre! A meditáció mindenre megoldást jelent. Az új esztendőben rendszeres meditáció órákat indítok online terünkben hétfőnként 19.15-20.15-ig. Az órára a Forma Stúdió online órarendjéből tudsz jelentkezni, ha 1200 Ft-os jegyet vásárolsz v. utalsz. Részletek az oldalon. Nyugdíjasoknak, diákoknak kedvezményes 700 Ft-os jeggyel is látogatható.  

Január 6-án pedig gyógyító mantra meditációval várlak 9-9.45-ig. Ingyenes program, a Forma Stúdió online órarendjéből tudsz csatlakozni.


Szerda délelőtt 10-kor gerincközpontú tradicionális jóga és csütörtök délután 17-kor gerincjóga online óráimmal továbbra is várlak szeretettel.

Várom a jelentkezésed!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kicseri böjthöz, fogyókúrához

Újévi üzenet a numerológia tükrében

Szeretet Forrás