Nagy tavaszi tisztulás




A tél utáni tisztulásra, megújhodásra mindenkinek szüksége van. Nem véletlen, hogy a nagyböjtöt erre az időszakra írják elő a kultúránkban élő hagyományok. Érdemes tudatosan haladnunk a tisztulás útján: célkitűzés, terv és megvalósítás. A test tisztításán kívül tudatunkat is méregtelenítsük, hogy valódi újjászületés történjen.A tudatosság ereje könnyebbé teszi a méregtelenítést.









Torok-csakránk egy kapu tudatunkhoz, melyen a tisztulás és az őszinteség útján léphetünk át. Feladata: érzéseink és gondolataink összekapcsolása , őszinte kommunikáció, önfegyelem kialakítása. Tavaszi tisztítókúránk jó lehetőséget ad arra, hogy torok-központunkkal tudatosan foglalkozzunk és harmonizáljuk.












 Sokan kértétek, hogy közösen böjtöljünk. Egymást segítve az energiák összeadódnak és hatásosabb, könnyebb lesz tisztulásunk. A tervet közösen készítjük el ayurvedikus alkatunknak megfelelően majd hozzákötjük és megnevezzük a tudati tartalmat amit elengedünk. Akár dolgozni is tudsz mellette, nyugodtan kezdd el! A program fokozatos és alkalmazkodik az egyéni igényekhez, adottságokhoz. Részt vehetsz egy torok-csakra központú hangtálas relaxáción és a csakráinkat harmonizáló mantrás meditáción is. Ezzel az elindulás támogató energiájával töltődhetsz fel.







Ha Te tisztulsz a környezeted is tisztulni kezd. A 40 napos böjt közben és után (húsvét előtt) több méregtelenítést segítő programot tartok, hogy az életenergia akadálytalanul áramoljon testünkben és ezzel a tavaszi újrakezdés öröme járja át lelkünket.

Előző bejegyzéseimben olvashatsz a böjtről részletesen, hogy megismerkedj az alapelvekkel. Írjad be a blog fenti keresőjébe: böjt ( rámutat az írásokra.) Ayurvedikus tesztet is találsz bejegyzéseim között, amit érdemes előre kitöltened.

Tisztulást segítő programok időpontjai:

 Március 5. szerda 12.00 (adományos jóga után) a tavaszi tisztítókúra megtervezése azoknak akik napközben érnek rá. Ingyenes
Március 7. péntek 19.00 Torok-központ harmonizáló hangfürdő és csakra harmonizáló mantrázás 1500 Ft.
Március 7. péntek 20.30 (hangfürdő után) a tavaszi tisztítókúra megtervezése azoknak akik este érnek rá. Ingyenes 
Április 4. péntek 19.00 Tavasz köszöntő hangfürdő gonggal és hangtálakkal 1500 Ft.

Április 7. hétfő 21.00 (jóga után) Tisztulást segítő 30 perces relaxáció Ingyenes
Április 18. péntek 19.30 Csakra harmonizáló hangfürdő és mantrázás 1500 Ft. (Központban a 6. csakra)

A programokon külön-külön is részt vehetsz! Választhatsz igényeidnek és anyagi helyzetednek megfelelően.

Szeretettel várlak! Tisztuljunk együtt!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kicseri böjthöz, fogyókúrához

Újévi üzenet a numerológia tükrében

Szeretet Forrás