A fény születése





December 21-től hosszabbodnak a nappalok. Mindig a legmélyebb ponton történik az átfordulás,
a természetben a leghosszabb, legsötétebb éjszaka után kezdenek hosszabbodni a nappalok. Személyes válságaink során ugyanezt a folyamatot éljük meg.
Problémáink legmélyén megszületik a remény, megjelenik a fény az alagút végén, s elindulunk kifelé a fény felé. Ez a folyamat magában hordozza azt is, hogy a sötétségben bolyongva, belső világunkban  megszületik valami, ami által jobbá válunk.




Hogy kinek min kell keresztül mennie az függ az egyén karmájától (gondolataitól, érzéseitől, cselekedeteitől). Kijutni a fényre nem könnyű feladat, azonban bármilyen folyamaton megyünk keresztül fontos, hogy közben lazítsunk. Ahogy az éjszakák és a nappalok váltogatják egymást, úgy az aktivitás mellett pihennünk is kell. A természetre hangolódva minden könnyebb, a téli napforduló környékén a hosszabb éjszakák a befelé fordulást segítik.



A lelki fejlődéshez elengedhetetlen a jóga útján járni, megtanulunk relaxálni, meditálni és, hogy ne csak a szőnyegen, hanem az életben is békések legyünk az eredményt mantrákkal tartósítjuk. A jóga segítségével kiérünk az alagútból, megtanulunk jelen lenni az itt és most-ban, magunk mögött hagyva a belső őrlődést, véleményezést-minősítést és vágyakozást. 

 Megszületik a fény.



A következő két téli napforduló ünnepen hangtálakkal, gonggal, csengettyűkkel segítjük az ellazulást és a program után mantrát énekelünk, harmóniummal kísérve.

Szeretettel várlak december 20-án 10.00-kor és 22-én 19.00-kor ünnepi hangfürdő és mantra programokra.

A december 22-i alkalomra bejelentkezést kérek! 20-án bejelentkezés nélkül is jöhetsz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kicseri böjthöz, fogyókúrához

Újévi üzenet a numerológia tükrében

Szeretet Forrás