Testi-szellemi tisztulás a Forma Stúdióban



A Forma Stúdióban már több éves hagyomány, hogy az ayurveda (élettudás) ajánlása szerint a melegebb hónapokban, tavasszal és ősszel méregtelenítünk.

A programhoz mindenki csatlakozhat, akár fogyás, egészségmegőrzés vagy szellemi fejlődés a célod, mert személyre szabjuk. Ha bármilyen testi fájdalmad (pl. mozgásszervi stb.) van, esetleg fáradékony, sápadt vagy az is jelzi, hogy elérkezett az idő egy tisztítókúrára.  A 2018-as tavaszi egészségmegőrző méregtelenítés menete a következő:


1. Végezd el a blogban található ayurvédás alkat tesztet, ami az aktuális állapotodról ad felvilágosítást (ha már máskor is elvégezted akkor is csináld meg újból, mert változhat)
http://jogaszentendre.blogspot.hu/2013/03/ayurvedikus-alkat-meghatarozo-teszt.html


2. A teszt eredményével gyere el a kúra megbeszélésre február 9-én este 19.00-kor, ami ingyenes. Hozzál papírt és ceruzát, mert pontos tervet készítünk. Megfogalmazzuk azt a szellemi célt amiért felajánljuk a böjtöt.

3. Felépítjük a böjt menetét személyre szabva, az ayurvedás teszt eredmény figyelembe vételével.
Megbeszéljük a recepteket.

A böjt kezdete február 15. csütörtök fogyó hold, a fokozatos táplálék egyszerűsítés után a
csúcspontja március 13. kedd, ékadasi naptól (holdtölte után 11. nap) március 17 szombat újhold (mivel március 15-től hosszú hétvége lesz, a böjt csúcsa alatt dolgoznod sem kell),
a böjt utáni fokozatos visszaépítés után a befejezés március 30 (nagypéntek).

4. Megbeszéljük azoknak a mozgásformáknak a lehetőségét, amivel támogathatod, fokozhatod méregtelenítésed eredményét. Ha fogyás a célod, megbeszéljük a zsírégető mozgás lehetőségeit is.
Aki erősödni szeretne annak az ayurveda szattvikus, a jóság kötőerejéhez tartozó alapanyagokból készült leveseket, kásákat ajánl, tehát mindenki megújulhat.
 

Jóga programok:
Rendszeres órák hétfő 19.15 és szerda 10.00

Február 5 és március 5 hétfő 18.15-19.00 Gyógyító mantra (ingyenes), 19.15 Csakrameditáció a Sivananda tradíció szerint (bérlet vagy jegy)

Március 16 péntek 19.00 Mantra kirtan-bajan éneklés harmóniummal (ingyenes)
Március 17 a böjt csúcspontja szombat 8.00 jóga óra (satkarma (hat cselekedet) a jóga tisztító gyakorlatainak  alkalmazása) Bérlettel vagy jeggyel.
Március 18 vasárnap kirándulás

Március 21 szerda  10.00 Tavaszköszöntő hangfürdő (adományos)

Szeretettel várlak!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kicseri böjthöz, fogyókúrához

Újévi üzenet a numerológia tükrében

Szeretet Forrás