Nyári fiatalodás természetes módszerekkel


Nyári méregtelenítés személyre szabva (kímélő böjtnél lehet enni is az ayurveda ajánlása szerint) július 24-től augusztus 24-ig

A programot  holdfogyatkozás után a 11.napon ékadasin indítjuk.  Július 24 keddtől aki eszik húst elhagyja.

Július 25 szerda 10.00-12.00-ig jóga óra.(adományos)













Július 27-én pénteken teliholdkor tartják a spirituális életet élők legnagyobb ünnepét Guru Purnimát. Hálánkat fejezzük ki a mesterek előtt a tudásért amit ránk hagytak.
Ezen az estén 19.00-től megbeszéljük a méregtelenítés menetét személyre szabva majd guru mantrákat fogunk énekelni.(ingyenes)




Július 28 és augusztus 4 szombat reggel 7.30-től a Duna- parton jógázunk (rossz idő esetén 8.00 a Forma Stúdióban)
(A Duna- parti órák ingyenesek)






Augusztus első két hetében folyamatosan egyszerűsítjük táplálkozásunkat, közben minden hétfő este 19.15-től és szerda 10.00-től gyakorló jóga órákon lehet részt venni.

Augusztus 10-11-12-én (péntek-szombat-vasárnap) fogyóholdnál lesz a böjt csúcspontja. Elvégezzük a jóga hat tisztító gyakorlatát, illetve aki kíméletesebben böjtölt az ayurveda módszereit alkalmazza.
 












A fokozatos visszaépítés még két hetet vesz igénybe aminek a végén augusztus 25-26 teliholdjánál tartjuk 7. verőcei nyári táborunkat. A tábor önköltséges (3.500 Ft reggelivel)
Ezen a hétvégén lehet autó helyett csoportosan biciklivel is érkezni, tartunk gerincközpontú alakformáló órákat, hastánc és jóga órát és az idén zumba helyett gyerekjógát felnőtteknek.
 Este tábortűz 108 gyógyító mantrával, sütögetés és napközben úszómedence, sportpálya is rendelkezésre áll.
Szeretettel várunk mindenkit!!!!! Bármilyen kérdésed van vagy jelentkeznél: 06-30-5541220

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kicseri böjthöz, fogyókúrához

Újévi üzenet a numerológia tükrében

Szeretet Forrás