A sugárzó női szépség 7 belső titka

Kozmetikus mesterként 27 éves tapasztalattal a hátam mögött a nők természetes szépségápolásának lehetőségeit nagyon jól ismerem. Szakmám nagy rajongója vagyok és rendszeresen bővítem tudásom. A lassan 10 éve tartó jóga gyakorlásom tartom a leghasznosabb eddigi továbbképzésnek.
 

A jóga segített abban, hogy megismerjem a női szépség legmélységesebb titkait. Ezek a szem számára láthatatlanok, mert belül zajlanak, de mégis ez tükröződik kívül arcbőrünkön, tartásunkon, kisugárzásunkban. Aki belülre is figyel az elfogadja kisebb-nagyobb tökéletlenségeit és megtanulja használni azokat. Megérti, hogy egyedi és megismételhetetlen ezért a saját stílusát alakítja ki a lehető legtermészetesebb eszközökkel. Nagyobb esztétikai problémák esetén ésszerűen mérlegelve él a mai kor lehetőségeivel.




 Íme a sugárzó női szépség 7 belső titka:



1 titok: Önismeret 
Az ayurveda nagy segítséget nyújt a kezdeti lépésekhez
Aki ismeri és elfogadja önmagát az elhagyja az ítélkezést mások felett, teljesen elfogadó az emberi hibákkal szemben és segíti, biztatja embertársait. Aki ismeri önmagát az tudja mi építi és mi nem, így ami nagy gondot okoz számára azt elkerüli és soha sem bonyolódik vitákba.
 
2. titok: Relaxáció, Meditáció
Tisztítja a gondolatokat.
A tiszta elme segít megőrizni az egészséget, világosságot teremt és minden helyzetben tudni fogjuk, hogyan cselekedjünk, viselkedjünk, hogy az a lehető legjobb legyen.
Kezdetben elindulhatunk egy egészségmegőrző, relaxáló ayurvedás masszázzsal majd  megtanulunk önállóan relaxálni és meditálni

3.titok Önkifejezés
Mindig kedves, figyel arra, hogy ne bántson meg másokat. Csak is igazat mond, de ha az igazsággal bánt másokat inkább hallgat. Tisztaságát belső mentális szinten is megőrzi mivel gondolatai, érzései megegyeznek a külső világgal, életével.
Elfogadja a jó és a rossz állandó változását úgy, hogy különösen megzavarnák őt.
A rendszeres éneklés, kirtan segít érzéseinket kezelni, szív és torok-csakránkat egyensúlyban tartani.

4.titok Együttérzés
 Érzi mások érzéseit ezért soha sem bánt meg másokat, mert átéli, ha rossz érzést vált ki másokban és az neki sem jó. Aki szereti önmagát az vigyáz egészségére. Csak az érzéketlen ember tud szitkozódni, mérgelődni amiért sokszor bőr, mozgásszervi és keringési problémákkal fizet. Tud érinteni, megérinteni. Fontos számára, hogy a környezetében élők (családján kívül esők is), hogy érzik magukat ezért segítő szándékú. 

5.titok Önelfogadás
Kisugárzása van, mert elfogadja sorsát, adottságait. Külsejéből önismerete révén kihozza a legjobbat ezért nyugodt és elégedett, így emésztőszervrendszere is egészséges. Megismeri a számára legelőnyösebb külső formát (haj, színek, smink stb.) és mindig ad a megjelenésére. Az önismeret által megleli szerepét, helyét az életben és azt maximálisan elfogadja, alkalmazkodik hozzá. 

6.titok Élet élvezet
Szereti és élvezi az ízeket az életet. Alkatának megfelelően étkezik, méregtelenít, személyre szabott mozgásformát választ, amiben az ayurveda segítséget ad. Kedveli a női létet, szeret táncolni. Alázatos és türelmes, nem verseng más nőkkel, hanem segíti őket, ezért női szervei egészségesek. A hastánc nagyszerű út a nőiesség kiteljesedéséhez. Az önkifejezés eszköze amit egymásnak táncoltak a nők maguk között, de őshazájában mindenki táncolja (férfi, nő, gyerek) a mindennapok része. A Forma Stúdióban más táncokat is választhatsz: salsa, társastánc

7. titok  Biztos támasz a földi életben
Biztonságot, nyugalmat sugároz mások felé ezért hatni tud másokra. Ölelő, befogadó, védő, gondoskodó. Egyensúlyban van, mert a földi élettel és az égi élettel is stabil kapcsolata van, szán időt magára. Vágyait megéli, a szívére a jó érzésére hallgatva ezért megelégszik mindenből eggyel és nem halmoz. A földi vágyak tüzét a rendszeres meditációval lelki élete emelésére használja fel, így ismeri a mulandó földi létezés mögött található változatlan örökkön létező valóságot, tehát önismerete személyiségén, önmagán túlmutat. Ez sugárzik egész lényéből, viselkedéséből.


Hogy a belső és a külső is ápolva legyen.......

Szeretettel várlak kozmetikámba ayurvedikus szépségápolásra és csakra harmonizáló  jóga óráimra
A Forma Stúdió hastánc óráit is látogathatod.
Kirtan havonta egyszer: www.formastudio.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kicseri böjthöz, fogyókúrához

Újévi üzenet a numerológia tükrében

Szeretet Forrás